phone Tel: +45 6118 1530 / +34 655 269 991

Det kan vi

det kan vi

Cykler Mallorca – cykling med udgangspunkt i Selva, en landsby for foden af bjergene.

Vores koncept er enkelt. Vi vil gerne præsentere vores gæster for et stykke autentisk Mallorca, som, udover at være charmerende og fri for masseturisme, også ligger helt fantastisk for nogle at de bedste cykelruter på Mallorca.

Ved starten i 2012 var Cykler Mallorca en B&B med cykeludlejning, hvor forkus var at skabe en hjemlig og uformel men lækker ramme for vores gæsters cykeloplevelser. Fokus er stadig det samme, men ud over vores eget udvidede hotel formidler vi i dag også de øvrige hoteller i Selva, således at vi i alt råder over 28 værelser.
Det originale B&B er i dag ombygget til et lille hotel, Can Cota, og dette er stadig kernen i vores koncept. Men er vi udsolgte en periode formidler vi gerne en cykelpakke på et af Selvas øvrige tre hoteller.

Du kan booke som enkeltperson, som par eller som gruppe hos Cykler Mallorca.

For grupper på 12 – 25 personer kan man have Hotel Can Cota eksklusivt med de muligheder for gennemført hygge det giver. For store grupper på 30 – 50 gæster bruger vi hele landsbyen som ramme for gruppen.

Uanset om du kommer alene eller som gruppe vil kernen være det samme i vores tilgang til gæsterne; vi anstrenger os til det yderste for at skabe en gennemført ramme for gæsternes cykeloplevelse.

det kan vi siden

Ophold for cykelklubber

Vi har arrangeret ophold for flere klubber. Typisk er gruppestørrelsen mellem 14 og 30...

Læs mere her.

Landsbyen som resort

Med denne model indlogerer vi en stor gruppe på op til 50 personer på Selvas 4 forskellige små hoteller...

Læs mere her.

Direktionstur

Vi har erfaring i at arrangere direktionstur for grupper på mellem 6 - 14 personer i rolige, smukke og inspirerende omgivelser langt fra den hæsblæsende daglige rutine...

Læs mere her.

Vennegrupper

Vi har haft utallige vennegrupper på besøg, som nyder kombinationen af smukke omgivelser, gode cykelfaciliteter og de allerbedste cykelruter...

 Læs mere hér.

Tag til Mallorca i November

Mallorca er en fantastisk cykelø i november

Læs mere her.

Vi ønsker ikke at pådutte vores gæster services, men ønsker man hele pakken er dette muligt; leje af lækker carboncykel, afhentning i lufthavnen, cykelguide, massage, middage, følgebil, vinsmagning m.m.