Kunderne siger


 

"Cykler Mallorca - Casa de Bicicletas er ikke kun for den erfarne cykelentusiast. Som nystartede cykelmotionister var vi i starten nervøse for om bjergene ville være for stor en udfordring. Men efter nogle dage med dejlige ture i lavlandet kom det hele af sig selv. Turen op til Lluc og ned til Formentor er en god introduktion til at køre i bjerge. Vi sluttede ugen af med turen til Sa Calobra og følte os som cykel-konger. Vi vender bestemt tilbage til flere udfordringer!"

Dorthe Madsen og Søren Ivarsson, København

"Et usædvanligt smukt sted hvor vi er blevet mødt med en sjælden hjertevarme"

Alice Banke, Glamsbjerg

"Vi havde et mægtigt hyggeligt ophold hos jer i Selva. Stedet er perfekt når man som os, søger fred  og ro, kombineret med muligheden for at cykeltræne eller vandre. Hvad Selva måtte mangle af butikker og forlystelser, opvejes mange gange af byens stille charme, det lokale torv og ikke mindst det exceptionelt gode cykelterræn lige uden for døren. Man behøver ikke at bruge en helt uge for at opdage og værdsætte disse forhold. Vi havde 4 dage og det var nok til at lade batterierne op til en omgang mere i det kolde nord – men det må jo selvfølgelig være dobbelt så godt med 8 dage.

Niels Kokborg, Kolding

"Cykelmagasinet har valgt Cykler Mallorca - Casa de Bicicletas som base og testture på Mallorca, fordi faciliteterne her er i top og beliggenheden i forholde til øens ruter optimale" 

Cykelmagasinet

"Cykler Mallorca var det perfekte sted at holde ferie for både far, mor og vores to børn. Kombinationen af mors fede cykelferie og familieidyl ved poolen var genial."

Jannie Schjødt Kold

"Vi fandt vores lille perle på Mallorca, da vi besøgte "Cykler Mallorca" i efteråret 2012. Det hyggelige Bed & Breakfast har en fantastisk atmosfære med hyggelige terrasser og et fantastisk poolområde. Den centrale beliggenhed på ø'en gjorde det let, at opfylde familiens ønsker om badeferie, golf og sightseeing på samme tid"

Søren Ander Hansen, Frederiksberg

"Jeg boede hos Cykler Mallorca - Casa de Bicicletas en forlænget weekend i september sammen med min bedre halvdel. Vi havde en fantastisk weekend, hvor min kone nød solen ved poolen, mens jeg cyklede øen tynd. Formentor, Sa Calobra, Puig Major i perfekt vejr kan absolut anbefales! Faciliteter, lejecykel og serviceniveau hos Cykler Mallorca var absolut i top, og beliggenheden i forhold til ruterne kan ikke være bedre"

Poul Frederiksen, Odder Cykelklub

"Cykler Mallorca - Casa de Bicicletas var det perfekte sted til en intens cykeluge for mig og en god ven. Glimrende cykler, godt vejr, god stemning i huset, flot værelse og sidst men ikke mindst: den bedst mulige placering på Mallorca i forhold til cykelruterne. Bookede en ny uge straks jeg kom hjem"

Martin Lanng, Gladsaxe

"Perfekt skrive-retreat! Fordybelse med bogskrivning afløst af frisk luft til hjernen på den daglige bjergtur. Virkelig fedt at få taget et stort ryk på bogen i de smukke, inspirerende rammer."

Rasmus Møller, Charlottenlund

Cykler Mallorcas Hotel har 7 dejlige værelser, se dem her.

Lej Giant landevejscykler og mountainbikes

Her får du inspiration til smukke, udfordrende og varierede cykelruter fra Selva

Læs om de mange muligheder for spændende og aktiv ferie på Mallorca

 

 

ThemeBox

AIT-Themes icon Themeforest icon Twitter icon Facebook icon YouTube icon
Our Portfolio
open/close
Colors Settings
Background images
Font
Homepage Options
Hotel Version Sport Center Version
Our WordPress Themes